Mässor i hotell- & mötesbranschen

Mässor - inspirationsplats för dig som bokar och arrangerar möten, fest & event

På denna sida har vi gjort en översikt över mässor med koppling till möten, konferenser, fest, event, hotell och turism. Informus ställer ut på vissa av mässorna och på en del av dem har vi också en samlingsmonter där vi har med oss representanter från olika hotell och mötesanläggningar. Om du arbetar på en anläggning och vill ställa ut tillsammans med oss, kan du läsa mer om det här »


21 aug 2020 i Sthlm:
City Meetings »

På City Meetings får du som köper in, planerar eller bokar möten och konferenser möta våra utställande mötesleverantörer under en halvdag. Få offerter för framtida möten eller boka direkt på plats eller hämta inspiration och tips från våra utställare. Fokus ligger på effektiva dagkonferenser och citynära möten. Se till att förboka möten med de utställare ni önskar prata lite extra med (15 minuter). Vi bjuder på frukost och inspiration. Passa på att blanda affärsnytta med nöje och utveckla ditt företags möten och konferenser.

Datum: 21 aug
Tid: 08.15 – 11.30 + föreläsning 11.40 – 12.10
Epicenter, Stockholm


26 aug 2020 i Sthlm:
Fjällkonferens »

Konferens med upplevelser. Allt från skidåkning och hundspann till sommaraktiviteter som bergsvandring och mountainbike kan stå på schemat för den som vill åka till fjällen och konferera. Efter mässan bjuds det självklart på after-ski.

Datum: 26 augusti 2020
Plats: Stockholm


8 okt 2020 i Sthlm:
Countryside Meetings »

Med naturen runt hörnet
Countryside Meetings fokuserar på möten utanför storstaden och lugnet nära naturen. Som besökare har du möjlighet att bekanta dig med våra fantastiska slott, herrgårdar, gästgiverier, hotell och kursgårdar som finns runt om i landet. På plats denna dag är närmare 50 stycken utvalda konferens- och mötesanläggningar.

Datum: 8 oktober 2020
Tid: 11.30–14.30 (någon justering kan komma)
Plats: Norra Latin, Stockholm City Conference Centre


4 nov 2020 i Sthlm:
Större Möten & Event »

En mässa för dig som planerar, bokar, köper eller arrangerar större konferenser, kongresser och event! På Större Möten & Event träffar du Sveriges ledande hotell och mötesplatser, kongressanläggningar, arenor, fest- och eventlokaler, conventionbyråer och destinatonsbolag som har kapacitet för många deltagare. Låt dig inspireras i en personlig och avslappnad miljö.

Datum 4 november 2020
Tid under planering
Plats 7A Posthuset


Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Vadstena Klosterhotel 

Vadstena Klosterhotel erbjuder weekendpaket, konferenser, bröllops- och festarrangemang i en unik medeltida miljö. En upplevelse utöver det vanliga!

Filmhuset 

K-märkt konferens i kultbyggnad signerad Peter Celsing. Biografsalonger, restaurang och mötesrum i filmisk miljö. 15 minuter från Stockholm C.

Läs mer »

Vildmark i Värmland 

Investera för framtidens lag och boka en konferens för alla sinnen.

Läs mer »

Aktuellt

KALENDER

21 aug 2020 i Sthlm:
City Meetings »

26 aug 2020 i Sthlm:
Fjällkonferens »

8 okt 2020 i Sthlm:
Countryside Meetings »

4 nov 2020 i Sthlm:
Större Möten & Event »

9 nov 2020 i Gbg:
Möteskulturdagen »

23 nov 2020 i Lund:
Möteskulturdagen »

30 nov 2020 i Sthlm:
Möteskulturdagen »

Till Informus Facebook